+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Florenc Reviews

Hotel ratings

94%
Perfect

by 16 reviews

  • Staff

    94%
  • Cleanliness

    96%
  • Equipment

    93%
  • Comfort

    94%
  • Value for money

    93%
Show reviews written by:
  • other group
  • young couple
Sort by:
Show:

Ute

mature couple, 5.11.2017

Německo

  • Overall rating
80 %
  • blizkost hudebního divadla Karlín

  • snídaně (cena a nabídka)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Iveta

single traveler, 8.9.2017

Slovensko

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 29.8.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 13.11.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Dobrý deň, ďakujem vám za príjemný pobyt u vás v Hoteli Florenc. Personál ústretoví, príjemní a veľmi milí. ďakujem.

  • Všetko bolo super až na parkovanie. Keď je niekto v hoteli ubytovaný, tak je zvykom mať parkovanie zdarma a nie za príšerne vysokú cenu, kde nás recepčná doporučila. A druhou čiernou bodkou je, že recepčné nie sú informované o možnosti parkovania počas víkendu - zdarma pred hotelom.......... ale to určite "veľmi úzko súvisí" aj s plateným parkovaním na parkovisku o 200 ďalej od hotela.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

family with older children, 1.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 30.9.2016

Slovensko

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anna

mature couple, 23.9.2016

Karlovy Vary Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vše perfektní

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 25.8.2016

Čeština

  • Overall rating
93 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 1.7.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Naděžda Charčenková

family with young children, 15.5.2016

Karlovy Vary Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Ve vašem hotelu se nám opět velmi líbilo.Rovněž i dcera s manželem a dvěma dětmi 5 a 10 let byla velice spokojena s úrovní vašeho hotelu.Všichni jsme ocenili ochotu a profesionalitu personálu,zejména všech recepčních a vybavení a čistotu celého hotelu.Příjemné bylo i posezení v hotelové restauraci, kde rovněž byla ochotná a milá obsluha. Závěrem bych chtěl poděkovat všem co se podílejí na fungování vašeho hotelu a popřát vám hodně úspěchů v další činnosti a samé spokojené klienty,kterým váš hotel vřele doporučuji. Za spokojené klienty Ing.Karel a Nada Jáchymovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Leona

family with older children, 30.4.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Naděžda Jáchymová

mature couple, 22.4.2016

Karlovy Vary Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Byli jsme příjemně překvapeni celkovou modernizací vašeho hotelu,neboť k vám jezdíme již několik let několikrát ročně.Počínaje restaurací,výtahem,novými okny a vybavením pokojů a koupelny je nyní vše na vysoké úrovni a nesrovnatelné s předchozím stavem.Personál byl a je stále velice ochotný a příjemný,prostě perfektní.Děkujeme za pěkný pobyt ve vašem hotelu a těšíme se na pobyt 13.až15.5.,který máme již u vás zarezervovaný. Přjeme vám mnoho úspěchů a brzy nashledanou. Ing.Karel Jáchym

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

group of friends, 22.4.2016

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jana

mature couple, 10.4.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Rinaldo Olah

group of friends, 4.4.2016

Slovensko

  • Overall rating
84 %
  • Pekné izby, komfortne zariadené

  • Bolo by treba zlepšiť prístup ku zákazníkom. Neviem či je to vizitka Prahy, ale málo sa usmieva personál a pôsobil na nás skôr chladne.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 25.3.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.